Het Hoornse Administratiehuis
/

Dé boekhouder voor Hoorn en omgeving

 

ONZE DIENSTEN

Bij Het Hoornse Administratiehuis doen we er alles aan om u, als ondernemer, te ontlasten van uw administratieve taken.


BOEKHOUDING

Wil jij je als ondernemer vooral bezig houden met dat, ondernemen? Jouw kostbare tijd niet meer kwijt zijn aan randzaken? Dan ben ik hier om jou te helpen.

Je administratie bijhouden kost veel tijd, en die tijd kan jij als ondernemen beter gebruiken om dat te doen waar jij blij van wordt. 

Wil jij elke maand weten hoe jij er voor staat? Dan stuur je mij elke maand jouw administratie op en krijg jij van mij een overzicht met de stand van zaken. Ook kan je ervoor kiezen om dit eens per kwartaal te doen.

Je kunt kiezen uit meerdere pakketten voor een vast bedrag per maand, afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en jouw behoeftes. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien ben ik altijd bereikbaar voor vragen en advies omtrent jouw administratie.

WERKWIJZE

We leven in het digitale tijdperk en ook wij gaan daar in mee.
Dit maakt dat het niet uit maakt waar in Nederland u gevestigd bent, zowel de aanlevering als de verwerking van uw administratie gaat volledig digitaal.

Tot de aanlevermogelijkheden behoren, maar zijn niet uitsluitend:
- ingescand per mail; 
- foto's  met uw smartphone;
- Dropbox;
- WeTransfer.

Wilt u het toch liever langs brengen, of per post versturen? Uiteraard kan dat ook!

Voor de ALL IN ONE pakketten is gekozen voor de boekhoudsoftware Yuki. Jij betaalt hier niks extra's voor want dit zit al in je abonnement!

Maak je gebruik van een ander pakket? Dan kan je nog steeds gebruik maken van mijn diensten middels een uurtarief.